Meteen resultaat

100% kwaliteit

voor ieder wat wils

Lashlift

Natuurlijke krulling van de wimpers

1

Voor de afspraak:
Kom naar je afspraak met gereinigde ogen, make-up restanten kunnen invloed hebben op het resultaat.

2

Na de behandeling:
-Blijf de eerste 24u van je wimpers af
-Gebruik de eerste 24u geen mascara of reinig ze NIET.
-Geen sauna of hete douche dezelfde dag.

Dit is het krullen van de natuurlijke wimpers. Het geeft een open, frisse blik doordat de wimpers recht naar boven gezet worden. Deze behandeling is niet pijnlijk. De wimpers worden na afloop ook gekleurd voor een nog intenser resultaat. Als afwerking laten we nog een serum inwerken dat zorgt voor dikkere en sterkere wimpers.

De lashlift blijft 6-8 weken mooi.

Deze behandeling duurt 45min en kost €60

Happy Clients

Wax-Shape-Tint

Hou je van natuurlijke wenkbrauwen maar wil je ze graag wat meer geaccentueerd zien ? Dan hebben wij de perfecte oplossing.

1

Just Wax

Dit is een behandeling die je enkel kan boeken als bijwerking indien je al bij ons geweest bent. Hier waxen we enkel en moeten we verder niets aan doen omdat de vorm er mooi in zit van de vorige afspraken. Ideaal dus als routine om je wenkbrauwen mooi in vorm te houden

10min – €10

2

Wax & Shape

Is het je eerste keer bij ons voor een wenkbrauw behandeling of laat je er langer tussen als 6 weken? Dan kies je best voor deze behandeling.
Hierbij gaan we een mooie vorm creëren met behulp van onze wax. Alsook gaan we deze mooi afwerken met make-up en/of concealer.

15min – €15

3

Wax & Shape & Tint

Deze behandeling kan altijd geboekt worden en is ideaal als je ‘s avonds ergens naartoe moet omdat ze hierbij net het mooist in shape zijn.
We brengen de wenkbrauwen in model met de wax en kleuren ze in de gewenste tint. Het resultaat blijft 4-6weken in de haartjes zitten.

15min – €20

Happy Clients
henna brows salon c

Henna Brows

Ga meteen voor een WAUW effect!

Ben je het beu om elke dag je wenkbrauwen bij te kleuren met make-up ? Of twijfel je misschien voor permanente make up maar wil je eerst eens zien hoe het er uit ziet? Dan is hennabrows de ideale oplossing. De wenkbrauwen worden in vorm gezet, gewaxt en ingekleurd met hennaverf. Door een duw-applicatie, neemt de huid de verf beter op en laat het een mooie adruk achter op de huid. Dit blijft tot 2 weken op de huid en tot 6 weken op de haartjes.

Browlift

Kies voor een mooie open blik!

Deze behandeling lijkt in principe op de lashlift maar dan uiteraard speciaal voor de wenkbrauwen. Het is mooi bij iedereen, maar vooral bij degene waar de haartjes naar beneden wijzen. We gaan hier de haartjes in model leggen met onze lift gel zodat deze tot wel 6 weken lang zo blijven staan.
We kunnen de browlift ook afwerken met verf zodat de wenkbrauwen nog een extra wow-effect hebben.

Roxy Pro
Elleebana-lash-lift-