Langdurig resultaat

Verschillende opties

100% kwaliteit

Wenkbrauwen

2 mogelijkheden 

1

Microblading

Hairstroke techniek om een mooie en vollere look te creëren. Deze techniek is heel naturel en het zachtste bij personen die zelf geen tot amper haargroei aan de wenkbrauwen hebben.

2

Powderbrows / Dusty brows

Zachte poedertechniek die een afdruk legt op de volledige huid in tegenstelling tot de microblading, hier zie je nog steeds de huid tussen de haartjes door. Deze techniek is meer geschikt voor de vrouw die graag vollere wenkbrauwen heeft, al dan niet strak afgewerkt of afgelijnd. Dit is allemaal bespreekbaar bij de afspraak.

Dit is het krullen van de natuurlijke wimpers. Het geeft een open, frisse blik doordat de wimpers recht naar boven gezet worden. Deze behandeling is niet pijnlijk. De wimpers worden na afloop ook gekleurd voor een nog intenser resultaat. Als afwerking laten we nog een serum inwerken dat zorgt voor dikkere en sterkere wimpers.

De lashlift blijft 6-8 weken mooi.

Deze behandeling duurt 45min en kost €60

Happy Clients

Eyeliner

Een fijn lijntje boven en/of onder of liever met ‘wing‘? Alles kan!

1

Deepliner

Deepliner is de opvulling van de wimperrand. We gaan dus tussen de wimperhaartjes een volle ‘lijn’ creëren. Hierdoor lijkt het alsof je meer wimpers hebt en een meer sprekende blik.

2

Eyeliner

Eyeliner is een dun lijntje dat boven de wimperrand wordt geplaatst. Hier wordt standaard ook een deepliner bijgezet voor een voller en mooier resultaat. Bekijk hieronder de resultaten. 

3

Designliner

Designliner is een lijntje boven de wimperrand met een wing of een staartje aan de buitenkant van de ogen. Ook hierbij wordt standaard een deepliner geplaatst voor een voller resultaat.

Weet je niet goed welke te kiezen ? Ga dan zeker voor de deepliner. Met de bijwerking kan je nog steeds eyeliner of designliner bijnemen en het verschil betalen.

Bij elke behandeling zit de onderste deepliner in de prijs verrekend. De prijs blijft hetzelfde indien je dit niet wil laten doen.

  • De pmu-behandelingen zijn niet pijnlijk, wel irritant.
  • De eerste bijwerking is noodzakelijk
  • De houdbaarheid verschilt per persoon en kan korter zijn als je een vette huid hebt.
  • Deze behandeling kan niet worden toegepast bij hepatitis, diabetes, hart en vaat ziekten en bloedverdunners.
  • De ogen zijn bij deepliner amper gezwollen, bij eyeliner en designliner kan het 1 dag duren.
  • Deze behandelingen kunnen niet worden toegepast indien onder invloed van alchohol of drugs.
  • Deze behandelingen kunnen niet worden toegepast indien je wimperextensions draagt.
Happy Clients
Lippigmentatie Salon c

Lippigmentatie

Mooie, geaccentueerde lippen in 1,2,3!

Wist jij dat lippigmentatie niet meer zo fel en overdreven hoeft te zijn als vroeger? Door de nieuwste technieken van vandaag zijn wij in de mogelijkheid om naturelle, nude of roze gekleurde lippen te creëren mét of zonder outline. Dit wordt allemaal besproken tijdens ons intake gesprek.

Een semi-permanente make-up die wordt uitgevoerd met een machine en verschillende naaldmodules.

Na deze behandeling blijft het 1-3 jaar goed. We raden aan om jaarlijks a tweejaarlijks een touch-up te laten doen, dit om de kleur mooi en levendig te houden.

Bijwerken verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Na de eerste sessie vervaagt het tot wel 70%. Na de bijwerking is dit nog ongeveer 30%.

Nee, het is zeker niet pijnlijk. Tegen het einde van de behandeling kan het zijn dat het wat gevoeliger is. De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur.

Absoluut ! Wij hebben maar liefst 10 verschillende kleurtjes, deze kunnen ook gemengd worden om nog een betere tint te bekomen voor jou lippen.

Je kan best 5 dagen voor de behandeling beginnen met je lippen te hydrateren met een verzorgende crème of lippenbalsem. Droge lippen of velletjes zorgen ervoor dat we de huid meer schade gaan toebrengen dus dit is een heel belangrijke voorzorg regel.
De dag van de behandeling geen cafeïne nuttigen. Voor de nazorg krijg je ter plaatse een documentje mee om je te begeleiden in het genezingsproces.